2022 Audi Q4 E-Tron geprijsd op $ 44.905

We hebben het al sinds mei 2020 over de prijs van de Audi Q4 E-Tron, toen de eerste geruchten naar voren kwamen dat de Ingolstadt-versie van de Volkswagen ID.4 bij de lancering minder dan $ 45.000 zou kosten. Audi heeft de officiële cijfers ingevuld en de geruchten waren correct: de Q4 40 E-Tron op instapniveau begint bij $ 43.900, voordat een bestemmingstoeslag van $ 1.095 wordt betaald, voor een totaal van $ 44.905. Cijfers voor de Q4-serie met drie modellen zijn:

  • Q4 40 E-Tron: $ 44.995
  • Q4 50 E-Tron: $ 50.995
  • Q4 50 E-Tron Sportback: $ 53.795

De drempel voor deelname is $ 5.000 meer dan de ID.4, en de Q4 40 E-Tron begint bij $ 200 onder het instapniveau Q5. Wat de afmetingen betreft, is de Q4 ongeveer 10 centimeter korter in lengte dan de Q5, en minder dan een centimeter kleiner in breedte en hoogte, terwijl hij in standaardvorm 24,8 kubieke voet opslagruimte biedt achter de tweede rij in vergelijking met de 25,8 kubieke voet van de Q5. De Q4 50 E-Tron Sportback met schuin dak kan 26,1 kubieke voet achter de tweede rij slikken. Alle drie de batterij-elektrische Audi’s komen in aanmerking voor het volledige federale belastingvoordeel van $ 7.500, waardoor het basismodel mogelijk ruim onder $ 40.000 komt voordat er overheidsstimulansen zijn.

De Q4 40 E-Tron wordt alleen geleverd met achterwielaandrijving, zijn e-motor levert 201 pk en 229 pond-voet koppel, goed voor een helling van 7,9 seconden tot 60 mijl per uur. De EPA heeft het bereik en de mijl per gallon-equivalent (mpge) op deze nog niet beoordeeld. Het zal in twee uitvoeringen worden verkocht: Premium wordt geleverd met een 12-voudig verstelbare bestuurdersstoel, verwarmde voorstoelen, panoramisch zonnedak, led-verlichting en Audi Pre-Sense veiligheidshulpmiddelen; Premium Plus voegt daar een verwarmd stuurwiel met regeneratie-paddles aan toe, adaptieve cruisecontrol en het gemakspakket met onder meer een elektrisch bedienbare passagiersstoel, draadloos opladen van telefoons en een elektrisch bedienbare achterklep die handsfree kan worden geopend.

De andere twee worden standaard geleverd met vierwielaandrijving, e-motoren op elke as die 295 pk en 339 lb-ft uitdrijven, waardoor het stoplichtstreepje daalt tot 60 mph tot 5,8 seconden. Het geschatte bereik van de EPA voor beide is 241 mijl, de mpge-beoordelingen 100 stad, 81 snelweg, 89 gecombineerd. Ze zullen drie uitrustingen bieden: Premium en Premium Plus, uitgerust zoals op het instapmodel, en Prestige, met Matrix LED-koplampen plus koplamp- en achterlichtanimaties, koplampsproeiers, een heads-up display en het Technology Package met functies zoals MMI Navigatie Plus, virtuele cockpit plus en Sonos premium audio.

De Q4 40 en Q4 50 staan ​​standaard op 19-inch wielen, de Q4 50 Sportback op 20-inch wielen. S Line-pakketten voor de AWD-modellen voegen overal zwarte accenten toe en een unieke set 20-inch wielen.

Audi’s gooien in 250 gratis kilowattuur van Electrify America over de eerste twee jaar van Q4 eigendom. De Q4 E-Tron is 82 kWh ., aangesloten op een snellader met gelijkstroom van 125 kW accu kan in minder dan 40 minuten van vijf procent naar 80 procent worden gevuld. Ongeveer het enige prijsbewuste item dat we tot nu toe kunnen zien, is de keuze voor buitenverf – de Q4 biedt er vier; de Audi E-Tron, die $ 22.000 duurder is om te starten, biedt zes kleuren. Maar de configurator is up op de Audi-site, dus u experimenteert op uw gemak om een ​​combinatie te vinden die voor u werkt.

Gerelateerde video:

creditSource link

We zullen blij zijn om uw mening te zien

Leave a reply

Ikwilnaft
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart