Unagi’s $ 2.440 slimme scooter bevat stapsgewijze aanwijzingen en GPS-tracking

heeft onthuld wat volgens hem de eerste slimme scooter in de Model Eleven is. Het bevat een heleboel intrigerende functies, zoals hoorbare aanwijzingen, doden op afstand en een geavanceerde rijhulpsysteem (ADAS)-sensor.

Je kunt je eigen muziek of podcasts afspelen met de ingebouwde Bluetooth-luidspreker en stapsgewijze aanwijzingen horen om je te helpen waar je heen gaat. werkte samen met Google om de navigatiefunctie naar zijn iOS- en Android-app te brengen. Nadat je je bestemming hebt geselecteerd en je telefoon hebt weggelegd, hoor je richtingaanwijzingen via het audiosysteem en zie je richtingssignalen op het display.

Unagi-scooters

Op het gebied van beveiliging is er een bewegingssensoralarm om potentiële dieven af ​​te schrikken, evenals GPS-tracking. Je kunt een gestolen scooter op afstand doden vanuit de app.

Misschien wel de meest in het oog springende eigenschap van de Model Eleven is die ADAS-sensor in de duurdere versie. Unagi zegt dat de scooter het verschil kan zien tussen mensen, stopborden, stoplichten, auto’s en andere objecten. Het kan u waarschuwen voor een mogelijke botsing via zowel het audiosysteem als het touchscreen-display.

Unagi Model Eleven slimme scooter

Unagi-scooters

Unagi schakelde industrieel ontwerper Yves Béhar in om de Model Eleven te helpen creëren, die naar eigen zeggen de lichtste, volledig geveerde scooter op de markt is, mede dankzij het gebruik van lange koolstofvezel. De opvouwbare scooter is voorzien van Unagi’s bestaande dubbele motorsysteem, een verwisselbare accu systeem en wat het bedrijf beweert, zijn lekvrije banden die u gemakkelijk kunt verwisselen wanneer dat nodig is.

Het standaard Model Eleven kost $ 2.440. Voor het ASAS-model moet u meer dan $ 2.860 betalen. Unagi biedt in eerste instantie pre-orders aan via een , maar met die van Best Buy , zou het niet verwonderlijk zijn om de Model Eleven in de toekomst bij retailers te zien.

Opmerking van de uitgever: tzijn artikel verscheen oorspronkelijk op Engadget.

creditSource link

We zullen blij zijn om uw mening te zien

Leave a reply

Ikwilnaft
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart